IGLAND 52S

Artikkel nummer: IG300904


Nyheten Igland 52s er en sterk, stabil og effektiv vinsj. Egner seg godt til landbrukstraktorer fra 60 hk og oppover. Vinsjen har større trekkraft og størrelse enn 42S, men har ellers samme funksjoner og oppbygning forøvrig. Passer like godt til grovere sluttavvirkning som tynning. Den brede lunnepanna sørger for god ...

  

Nyheten Igland 52s er en sterk, stabil og effektiv vinsj. Egner seg godt til landbrukstraktorer fra 60 hk og oppover. Vinsjen har større trekkraft og størrelse enn 42S, men har ellers samme funksjoner og oppbygning forøvrig. Passer like godt til grovere sluttavvirkning som tynning. Den brede lunnepanna sørger for god plass til tømmer og gir god passform selv til større traktorer. Automatisk brems reduserer risiko ved hjelp til felling av trær. 3-pkt feste tilpasset kategori 1, 2 og 3. Riktig utstyrt er dette en vinsj som takler større mengder tømmer.

Vinsjen leveres med standard eller superpakke. Du kan også skreddersy din egen mot et tillegg. Lengre leveringstid må da forventes.

Kontakt oss